Kardashianien teinisiskot diivailivat fanitapaamisessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kylie ja Kendall Jenner ovat nuoresta iästään huolimatta maailman seuratuimpia seurapiirihenkilöitä. Teinien esikuvan virkaa suorittava sisarkaksikko on nyt saanut kyseenalaista huomiota faneiltaan. Heidän kerrotaan olevan suorastaan törkeitä.

Realitytelevisio-ohjelmasta julkisuuteen singahtaneet Kylie ja Kendall olivat hiljattain Teksasin Dallasissa markkinoimassa viimeisintä PacSun-vaatemallistoaan. Boheemisia vaikutteita vaatteissaan käyttävä teinikaksikko oli saanut epäsuotuisaa huomiota faneiltaan, jotka valittivat asiasta Twitterissä.

Eräs fanitapaamiseen mennyt henkilö kirjoitti Twitteriin, että siskokset olivat olleet varsinaisia ”narttuja”. Monet paikalla olleet ennättivät kehumaan kuitenkin Kendallia huomattavasti ystävällisemmäksi, mutta Kylie oli twiittien mukaan vain tuijottanut ihmisiä hiljaa ja käyttäytynyt ylimielisesti ja julmasti.

Kylie Jenner sai samankaltaista huomiota taannoin Beverly Hillsissä hotellissa vieraillessaan, kun hän oli diivaillut hotellihenkilökunnalle. Hän oli kysynyt, eivätkö he tietäneet kuka hän on, kun alaikäiselle tähdelle kieltäydyttiin tarjoilemasta alkoholia.