Karmaiseva yllätys moottoritiellä – kirves lensi tuulilasiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen pariskunta koki keskiviikkoaamuna odottamattomia kauhun hetkiä ajaessaan Interstate 95 -valtatietä pitkin Massachusettsin osavaltiossa. Pariskunnan auton tuulilasiin lensi täysin yllättäen kirves.

Kumpikin auton kyydissä ollut selvisi tapauksesta säikähdyksellä. Viranomaisten mukaan kirves lensi tuulilasiin edellä ajaneen kuorma-auton lavalta. Kuorma-auton kuski ei ilmeisesti ollut varmistanut tarpeeksi hyvin, että lavan lasti pysyisi varmasti paikoillaan matkan ajan. Kuski sai 200 dollarin, eli noin 150 euron arvoiset sakot.

Onnettomuuteen joutuneen pariskunnan pelasti todennäköisesti nopeusrajoitusten noudattaminen. Poliisien mukaan kirves olisi luultavasti osunut pelkääjän paikalla istuneeseen naiseen, mikäli auto olisi liikkunut yhtään nopeampaa. Kuva hurjasta, mutta onneksi ihmisuhreja vaatimattomasta onnettomuudesta on sittemmin jaettu paikallisen poliisin Facebook-sivulla.