Maailman kalleimmat aurinkolasit – näitä et hukkaisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aurinkolasit ovat varsin tarpeellinen varuste kesällä. Aurinkolasit suojaavat silmiä haitallisilta uv-säteiltä, mikä lisäksi ne tarjoavat mahdollisuuden vilkuilla paljastavissa kesävaatteissa liikkuvia kanssaihmisiä heidän huomaamattaan.

Splash
Splash

Useimmat ihmiset eivät upota aurinkolaseihin kovin suuria rahasummia, vaan tyytyvät maksimissaan muutaman kymmenen euron arvoisiin markettilaseihin. Mikäli käteistä kuitenkin löytyy taskuista liikaa, sen voi aina sijoittaa kalliimpiin vaihtoehtoihin. Sellaisia edustavat esimerkiksi Linda Farrowin suunnittelemat, maailman kalleimmiksikin kuvaillut lasit.

Iso-Britannian luksustavaratalo Harvey Nicholsissa myytävät aurinkolasit on koristeltu timanteilla, mikä lisäksi linssit on päällystetty 24 karaatin kullalla. Hintaa laseilla on 27.000 puntaa, eli noin 34.000 euroa. Timantittomat halpaversiot laseista saa itselleen vaivaisella 7.000 punnalla, eli noin 8.800 eurolla.

Splash
Splash