Näin helposti voit kuutioida vesimelonin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kesän kunniaksi netissä on levinnyt lähiaikoina runsaasti videoita, joilla neuvotaan keinoja hyödyntää erilaisia hedelmiä kaikkein helpoimmilla tavoilla. Katsojat ovat saaneet esimerkiksi nähdä, kuinka voi helposti puolittaa useampia viinirypäleitä tai tomaatteja kerralla.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa opastetaan vesimelonin paloittelemisessa. This Blew My Mind -sivuston YouTubessa julkaisemalla videolla neuvotaan, kuinka vesimelonin voi helposti ja nopeasti leikata syötäviksi kuutioiksi. Niksiin tarvitsee ainoastaan tarpeeksi pitkän veitsen. Videolla nähtävä mies kertoo, että ensin meloni puolitetaan.

Tämän jälkeen puolikkaaseen tehdään poikkisuuntaisia viiltoja. Kun tämä on tehty, irrotetaan veitsellä vesimelonin syötävä osuus sen kuoresta. Lopuksi tarvitsee enää viillellä ristikkokuviota ja vesimeloni putoaa helposti kuorestaan pussiin neliön muotoisina paloina.