Nainen vaaransi henkensä – pelasti koiran moottoritiellä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Aina silloin tällöin liikenteessä näkee loukkaantuneita eläimiä, jotka ovat jääneet autojen tai muiden kulkuneuvojen alle. Meksikolainen Vero Saldago kohtasi samanlaisen näyn moottoritiellä nähdessään loukkaantuneen koiran hädässä.

YouTube
YouTube

Koira oli osunut autoon, jonka jälkeen se oli mennyt turvaan moottoritien keskellä olevan kaistanjakajan viereen. Saldago huomasi koiran ahdingon ja päätti mennä auttamaan eläintä. Nainen kertoo Daily Mailille, että hän oli todella peloissaan ohi ajavien autojen takia.

Hyväsydäminen auttaja kuitenkin rohkeasti ylitti neljä kaistaa autojen viuhuessa hänen vieressään. Saldago pääsi koiran luokse ja sai tämän pienen houkuttelun jälkeen tulemaan luokseen. Kaksikko pääsi ehjin nahoin myös takaisin tien toiselle puolelle. Eläin vietiin pelastamisen jälkeen lääkärin vastaanotolle.