Neitokaisen valmistujaiset saivat karun käänteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Valmistuminen on luonnollisesti erittäin tärkeä osa monen ihmisen elämää. Valmistujaisseremoniassa monia jännittää yleisön eteen nouseminen ja todistuksen hakeminen mokaamisen pelossa. Eräs brittityttö on nyt kokenut sen, jota moni valmistuva opiskelija pelkää valmistujaisissaan.

YouTube
YouTube

Winghei Terri -niminen taideopiskelija nimittäin kaatui omassa valmistujaisjuhlassaan. Syy kaatumiseen oli selvä. Neitokainen oli valmistanut itselleen huiman korkeat platform-korkokengät kierrätysmateriaaleista, Metro kertoo.

Kenkien korkeus osoittautui kuitenkin epäkäytännölliseksi, sillä neitokainen kompuroi kenkien johdosta lavalla. Hetken horjuttuaan Terri kaatui lavalle. Onneksi paikalla oli auttavia kanssavalmistujia, ja neitokainen pääsi ehjin nahoin lavalta takaisin istumapaikalleen.