Missä housut, Rihanna? Miesten boksereissa kaupungilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eturivin artistit Rihanna ja Drake aloittivat liehittelynsä jo vuonna 2009, mutta parivaljakon väliset tunteet ovat sittemmin sammuneet jälleen. Rihanna on siis jälleen sinkkumarkkinoilla, ja nauttii tilanteesta täysin rinnoin.

26-vuotias supertähti on kuvaajien suosiossa, sillä hänen kirjava ja usein paljastavakin pukeutumistyylinsä ei rajoitu esiintymislavoille. Nyt Rihanna on jälleen osoittanut seksikkyyden onnistuvan erikoisemmillakin vaateyhdistelmillä. Tähti kuvattiin New Yorkin Manhattanilla sijaitsevan yökerhon ulkopuolella päällään miesten bokserit, avoin farkkutakki ja niukka musta toppi.

Rihannan suhdesoppaa on käsitelty viime aikoina runsaasti. On-off -poikaystävä Draken mukaan Rihannan itsetunto on kärsinyt vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli hänet. Drake myöntää olevansa raivoissaan erostaan, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.