Hollannin seksikkäin nainen rannalla – käänsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina ja ex-jalkapallovaimona tunnettu Sylvie van der Vaart nousi viime vuonna otsikoihin poseerattuaan Hunkemöller-yhtiön alusvaatekuvissa. Hollantilaistähti on päätynyt työnsä ansiosta myös paparazzien huomion keskiöön ja samalla monet viihdelehdet ovat noteeranneet hänen eksoottisen ulkonäkönsä.

Sylvie van der Vaart on lomaillut viime päivinä Ranskan St Tropezissa. 36-vuotias mallikaunotar päätyi jälleen paparazzien kameroiden kuviin viettäessään aikaa bikineissä paikallisella uimarannalla.

Sylvie van der Vaart on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin futisvaimo oltuaan naimisissa Rafael van der Vaartin kanssa. Sylvie on viettänyt vuoden mittaan aikaansa lomilla, ja viimeksi hänet ikuistettiin Miami Beachilla bikineissä.