Syöpäsairas pikkupoika toivoi synttärikortteja – huikea tulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen viisivuotias Danny Nickerson täyttää tällä viikolla kuusi vuotta. Pikkupojalla on aivokasvain, jota ei voida leikata. Pienellä miehellä todettu syöpä ei myöskään reagoi kemoterapiaan. Danny esitti syntymäpäiviensä tiimoilta yhden ainoan toiveen.

YouTube
YouTube

Pikkumies halusi saada kortteja, joissa on hänen nimensä. Syöpäpotilaan äiti Carley kertoi ABC Newsille, että pikkupoika tunnistaa jo oman nimensä, ja sen näkeminen tekee hänet erittäin iloiseksi. Niinpä pojan äiti onkin kampanjoinut, että ihmiset lähettäisivät Dannylle syntymäpäivälahjaksi kortteja.

The Sun Chronicle uutisoi, että tämä toive on toden totta käynyt toteen. Pikkupojalle on nimittäin sadellut kortteja ympäri maailmaa. Maanantaihin mennessä perheelle oli tullut 375 korttia ja 15 pakettia. Moni julkkis on kertonut tapauksesta Twitterissä, joten Danny tulee mitä todennäköisemmin saamaan vielä satoja syntymäpäiväkortteja juhlapäivänsä kunniaksi.