Tytär menehtyi – vanhemmat toteuttivat tyttären toivelistan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monella on niin sanottu bucket list johon listataan asioita joita haluaisi tehdä ennen kuolemaa. Myös amerikkalainen Kristina Chesterman oli tehnyt tällaisen listan. Valitettavasti tyttö kuitenkin menehtyi äskettäin vain 21-vuotiaana rattijuopon aiheuttamassa onnettomuudessa.

YouTube
YouTube

Kristinan vanhemmat löysivät tämän jälkeensä jättämän toivelistan siivotessaan tyttärensä asuntoa. Naisen äidin Sandran mukaan opiskelija oli kirjoittanut listan ollessaan ylä-asteella. Sandra kertoo CBS Newsille, että he päättivät heti listan löydyttyä miehensä Davidin kanssa toteuttaa tyttärensä toivomat asiat tämän muiston kunniaksi.

Kristina oli muun muassa halunnut käydä Niagaran putouksilla, keskeyttää hänestä tappelevien miesten riidan, ratsastaa kamelilla, opetella lentämään lentokonetta ja pelastaa hengen. Sandra kertoo, että hänen tyttärensä pelasti useamman ihmisen hengen lahjoitettujen elinten muodossa. Tytön vanhemmat ovat tähän mennessä jo muun muassa ottaneet lentotunteja, käyneet Niagaran putouksilla ja juosseet unikkopellon läpi.