Vin Diesel tyrmistytti toimittajan – mitä ihmettä haastattelussa tapahtui?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti Vin Diesel joutui äskettäin suremaan Fast & Furious -elokuvien näyttelijäkollegansa Paul Walkerin kuolemaa, kun tähti menehtyi autokolarissa. Mies osaa kuitenkin ottaa ilon irti elämästä, mikä näkyy esimerkiksi tuoreella internetissä levinneellä videolla.

YouTube
YouTube

47-vuotias toimintatähti oli taannoin Capital FM -radiokanavan haastateltavana tuoreen elokuvansa tienoilta. Yllättäen Vin Diesel intoutui esittelemään haastattelun aikana laulutaitojaan. Näyttelijä esittää Sam Smithin Stay With Me -kappaleen paljastaen omistavansa vähintään karaokekelpoisen baritoniäänen. Korkeimmat kohdat vaativat tosin vielä hieman petraamista.

Vin Diesel on mukana pian ensi-iltansa saavassa Guardians of the Galaxy -elokuvassa, jossa hän esittää elävää puuta. Elokuussa 2013 Diesel tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Mies on esiintynyt muun muassa elokuvissa Pimeän uhka, xXx, Rautajätti, Hurjapäät ja Tuttisoturi. Vuonna 2007 miehen oli määrä näytellä Hitman-elokuvassa, mutta hän vetäytyi pääroolista. Sen sijaan hän toimi elokuvan päätuottajana.