Gemma Atkinson palvoi aurinkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja näyttelijätär Gemma Atkinson on noussut kotimaassaan tunnetuksi erityisesti suositun Hollyoaks-saippuasarjan kautta. Viime aikoina tähti on innostunut fitness-elämäntyylistä toden teolla, ja hän esittelee treenaamisen tuloksia mielellään lehdissä ja sosiaalisessa mediassa.

Gemma lomaili taannoin Dominikaanisessa tasavallassa yhdessä meikkaajansa Cinta Millerin kanssa. Ystävykset ottivat eilen aurinkoa hotellinsa uima-altaalla, jossa Gemma päätyi paparazzikuviin.

29-vuotias brittikaunotar toimii nykyään urheilumerkki USA Pron mainoskasvona. Gemma Atkinson nähdään merkin tuoreissa mainoskuvissa esittelemässä uutta urheilurintaliivimallistoa. Hyväntekeväisyyttä paljon harrastanut Gemma on tehnyt mallintöitä ja poseerannut lukuisten lehtien sivuilla. Hänet on nähty myös kansikuvissa muiden muassa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Nykyisin Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.