Michelle Rodriguez nautiskeli bikineissä huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti lukuisista toimintarooleistaan tunnettu latinotähti Michelle Rodriguez paljasti taannoin Entertainment Weekly -lehdelle olevansa biseksuaali. Hänet on sittemmin yhdistetty esimerkiksi mallikaunotar Cara Delevigneen, mutta myös näyttelijä Zac Efroniin.

Parhaillaan Michelle on lomailemassa Espanjassa Formenteran saaren vesillä yhdessä Zac Efronin kanssa. Huvijahdilla on mukana myös heidän ystäviään. Eilen Rodriguez kuvattiin muun seurueen kanssa bikineissä, kun ryhmä oli ensin käynyt lounastamassa saarella.

Yhdysvaltojen Texasissa varttunut Michelle Rodriguez, oikealta nimeltään Mayte Michelle Rodriguez, teki läpimurtoroolinsa vuonna 2000 Girlfight-elokuvassa. Sittemmin näyttelijätär on nähty lukuisissa Hollywoodin suuren budjetin toimintaelokuvissa. Hän on esittänyt myös Ana Lucia Cortezin roolia suositussa Lost-sarjassa neljässä tuotantokaudessa.