Perheenäiti otti aurinkoa bikineissä – sivulliset pilkkasivat raskausarpia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat viime viikkoina saaneet nauttia historiallisen lämpimistä hellekeleistä, ja ne näyttävät jatkuvan edelleen. Helteellä suomalaiset ovat suunnanneet sankoin joukoin uimarannoille, kuten myös esimerkiksi kanadalaiset. Siellä on nyt tapahtunut todella nolo välikohtaus.

Facebook
Facebook

Albertan asuva Tannis-niminen perheenäiti oli Sherwood Parkin uimarannalla ensimmäistä kertaa 13 vuoteen, ja eräällä nuorella kolmikolla oli otsaa ryhtyä pilkkaamaan naisen raskausarpia. Nainen julkaisi myöhemmin Facebookissa avoimen kirjeen pilkkaajilleen, ja viesti sai nopeasti yli miljoona tykkäystä.

– Olen pahoillani, että ensimmäinen yritykseni 13 vuoteen ottaa aurinkoa bikineissä julkisella paikalla oksetti teitä. Olen pahoillani, että vatsani ei ole litteä ja timmi. Olen pahoillani, että vatsani on täynnä raskausarpia. EN kuitenkaan ole pahoilla, että vatsani on kasvattanut, suojellut ja synnyttänyt VIISI upeaa, tervettä ja fiksua ihmistä. Olen pahoillani, että 33-vuotias 75-kiloinen vartaloni ärsytti teitä niin paljon, että tunsitte tarvetta nauraa ja osoitella sekä näytellä, että potkaisisitte minua. Näyttelin, että pilkkanne ei loukannut minua, mutta itkin päästyäni autoon. Toivottavasti joskus ymmärrätte, että arpeni ovat jotain joista tulee olla ylpeä eikä hävetä, perheenäiti kirjoitti avoimessa kirjeessään.

Julkaisu käyttäjältä HOT 107 Edmonton.