15 minuutin orgasmi on täällä – kannabisliukasteella huikea vaikutus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa laillistettiin kannabiksen viihdekäyttö vuodenvaihteessa kahdessa osavaltiossa. Coloradossa ja Washingtonissa on molemmissa saatu muutoksesta erittäin hyviä tuloksia, sillä verotulot ovat ylittäneet kaikki odotukset. Samalla kannabis on saanut uusia innovatiivisia käyttömuotoja.

Nyt Yhdysvalloissa on esitelty kannabispohjainen Foria-niminen liukuvoide seksihetkiin. Mathew Gersonin kehittämän tuotteen on tarkoitus lisätä naisen seksistä saamaa mielihyvää. Testitulosten mukaan tuotteen avulla nainen voi saavuttaa jopa 15 minuuttia kestävän orgasmin.

Tuote on kehitetty Kaliforniassa, jossa kannabiksen viihdekäyttöä ei ole vielä laillistettu. Siksi sitä saa toistaiseksi ostaa vain reseptillä. Tähän mennessä Forialla on ollut sata testikäyttäjää, joiden kokemukset ovat valmistajan mukaan olleet erittäin positiivisia. Varsinkin tuotteen rentouttavaa vaikutusta on kehuttu. Yksi pullo voidetta maksaa 86 dollaria.