Brandin minimekko kovilla – rinnat pullahtamaisillaan ulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sekoiluistaan tunnettu puumanainen Brandi Glanville aiheuttaa Beverly Hillsissä kohua missä sitten liikkuukin. Naiselle maistuu runsaasti alkoholi, mikä tekee hänen bailureissuistaan usein villejä ja riehakkaita. Hän on paljastellut juovuspäissään kaikki intiimialueensa paparazzikuvaajille.

Tänä vuonna hiljaiseloa julkisuudesta viettänyt Brandi kuvattiin eilen osallistumassa Vivica Foxin 50-vuotissynttäreille. Hän oli pukeutunut todella niukkaan cocktail-mekkoon, jonka onnistui vain hädin tuskin peittämään neitokaisen rinnat.

41-vuotias Brandi Glanville tunnetaan taannoisesta avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi myös otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Beverly Hillsin kaunotar on kertomansa mukaan käyttänyt Botoxia 25-vuotiaasta saakka kaksi kertaa vuodessa ja tuhlanneensa kauneustoimenpiteisiin yhteensä 30.000 dollaria.