Leijonanpentu hyökkäsi – koira säikähti kuollakseen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Aina silloin tällöin verkossa leviää videoita, joilla nähdään ehkä hieman yllättäviä eläinkavereita. Aina eri lajien edustajat eivät kuitenkaan tule täysin mutkattomasti toimeen toistensa kanssa. Nyt maailmalla naurattaa erään leijonan ja koiran leikkihetki.

YouTube
YouTube

Kissapeto päätti nimittäin tehdä koiralle pienen jekun. Koira oli talon toisella puolella täysin tietämättömänä siitä, että leijona hiipi nurkan takaa häntä kohti. Etelä-Afrikassa sijaitsevalla eläintilalla kuvattu video päättyykin siihen, että leijona yllättää koiran saapumalla täysin äänettömästi tämän viereen.

Koira säikähtää leijonaa todella näyttävästi. Hauva vinkaisee ja pomppaa ilmaan yllättävän tilanteen seurauksena. Leijonan yllätystä on käyty ihailemassa YouTubessa jo yli 280.000 kertaa.