Lisan auringonotto ei mennyt maaliin – riisui itsensä alusvaatteisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskaunotar Lisa Snowdon on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa viihdelehdistä, mutta vielä muutama vuosi sitten hän oli runsaasti otsikoissa seurustellessaan viiden vuoden ajan näyttelijä George Clooneyn kanssa. Hänen mukaansa suhde kaatui liialliseen mediahuomioon.

Nyt Lisa on kuvattu nauttimassa kesähelteistä puistossa Lontoossa yhdessä nykyisen poikaystävänsä Andreti Monneyn kanssa. Lisalla tuli ilmeisesti kuhertelun tiimellyksessä kuuma, sillä hän riisui yllättäen paitansa. Sen alla ei kuitenkaan ollut bikineitä, vaan ihan normaalit alusvaatteet.

42-vuotias malli ja televisiotähti Lisa Snowdon oli aikoinaan mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman brittiversiossa, ja sittemmin hän ryhtyi juontamaan lontoolaisen radiokanavan aamuohjelmaa. George Clooneyn hän tapasi Martini-mainoksen kuvauksissa vuonna 2000. Pari seurusteli viiden vuoden ajan, ja eron jälkeen kaunotar ei ole seurustellut muiden miesten kanssa.