Näin televisiouutisissa mokailtiin – suora lähetys ei anna anteeksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Televisiouutisissa sattuu ja tapahtuu monenlaisia kommelluksia ja mokia, ja suorista lähetyksistä ei enää saada leikattua mitään pois. Näin ollen kaikki materiaali päätyy suoraan kotikatsomoihin niin hyvässä kuin pahassa. Usein televisioiden äärellä saadaan hyvät naurut uutisankkureiden kustannuksella.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa on julkaistu perinteinen uutisten mokakooste heinäkuulta. Mukaan on mahtunut toinen toistaan erikoisempia kömmähdyksiä. Koosteella nähdään muun muassa kärpäisen nielaissut toimittaja ja uutisankkuri, joka hankkiutuu kesken lähetyksen soineesta puhelimestaan eroon erittäin näyttävällä tavalla.

Muutama toimittaja on taas nähty lähetyksissä todella hurjien sääolosuhteiden keskellä. Tämän lisäksi koosteella naurattaa koirakuvan yllättämä meteorologi ja naistoimittaja, joka ei huomannut lähetyksen alkaneen. Mukana mokailemassa ovat jälleen kerran olleet myös haastatteluihin otetut ihmiset, jotka huutelevat rivouksia toimittajan pitelemään mikkiin.