Nainen saa orgasmeja työkseen – työ dildotestaajana tyydyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka erotiikkavälinevalmistaja etsi palvelukseensa miestä, jonka tehtävä on testata yrityksen tuotteita. Kyseessä ei ollut yksittäistapaus, sillä nyt julkisuuteen on noussut alalla jo työskentelevä nainen.

33-vuotias yrittäjä Cara Houiellebecq työskentelee erotiikkavälineiden tuotetestaajana ja saa työssään keskimäärin 15 orgasmia viikossa. Testaustensa tuloksista hän kirjoittaa seksielämää käsittelevään blogiinsa.

Daily Mail -lehden mukaan aiemmin pankissa töissä olleen kahden lapsen äidin kotitoimistossa on nykyisin noin 2.000 erilaista seksilelua ja määrä kasvaa päivittäin, joten testattavaa riittää. Cara ei ole alaa seuraaville tuntematon, sillä hänet on valittu vuoden erotiikkatoimittajaksi ja palkittu ETO-palkinnolla.