Jättivuoristorata jumiutui 71 metrin korkeudessa – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltojen New Jerseyssä sijaitseva Six Flags Great Adventure -huvipuisto on monen hurjapään suosikkilomakohde. Huvipuistosta löytyy monia toinen toistaan hurjempia laitteita. Nyt yksi näistä suosikkilaitteista on mennyt jumiin pahimmalla mahdollisella hetkellä.

YouTube
YouTube

Nitro-niminen vuoristorata jäi jumiin korkeimmalla kohdallaan. Pudotusta vuoristoradan päältä on 71 metriä. Asbury Park Press uutisoi, että laitteen kyydissä olleet matkustajat joutuivat laskeutumaan korkeuksista laitteen vieressä olevia rappusia pitkin.

Puiston edustajan mukaan kukaan ei loukkaantunut ja kyseessä oli oikein toimivan tietokoneohjelman aiheuttama pysähdys. Laite on ohjelmoitu pysähtymään itsestään ongelmatilanteissa. Kyseessä ei kuitenkaan ollut sen suurempi vika, vaan laite oli uudelleen käytössä jo tunnin päästä.