Christiano Ronaldo esitteli alusvaatemallistonsa – sixpack varasti huomion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Portugalilainen jalkapalloilija 29-vuotias Cristiano Ronaldo on tällä hetkellä synkkien pilvien alla, sillä hän on ollut pois jalkapallokentiltä Mestarien liigan jälkeen polvivamman vuoksi. Miehen polvi on kuitenkin jo paremmassa kunnossa, ja hän saattaa palata pelikentille vielä lähiaikoina.

Christiano Ronaldolla on oma Rankin x Ronaldo -alusvaatemallistonsa CR7 Underwear -vaatemerkillä. Koska mies tunnetaan urheilu-uransa lisäksi myös näyttävästä ulkomuodostaan, ei liene yllätys että Ronaldo myös esittelee malliston vaatteita itse tuoreissa mainoskuvissa.

Cristiano Ronaldo on seurustellut muun muuassa Alice Goodwinin ja Gemma Atkinsonin kanssa. Nykyisen kihlattunsa Irina Shaykin kanssa futistähti on seurustellut jo usean vuoden ajan. Jalkapalloilijan Katie-sisko paljasti taannoin The Sun -lehdelle, että Ronaldon lapsen brittiläinen äiti on kuollut.