Poika pudotti kännykkänsä lampeen – järjetön pelastusyritys pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille ihmisille oma kännykkä on arkipäivien tärkein esine ja varsinainen elämänkumppani. Siksi sen kadottaminen tuntuu pahalta, ja laitteen mukana katoaa usein myös kalenterit, yhteystiedot ja valokuvia. Nyt eräs saksalainen teinipoika on joutunut ongelmiin pudotettuaan kännykkänsä lampeen.

Poliisi
Poliisi
Poliisi
Poliisi

Teini tiesi, että lammen vesi on todennäköisesti tuhonnut puhelimen, mutta hän halusi kuitenkin pelastaa laitteessa olevan muistikortin sen sisältämien yhteystietojen ja kuvien takia. Hän halusi sukeltaa lampeen hakemaan puhelimensa, mutta alueen omistaja ei siihen suostunyt. Niinpä teini palasi myöhemmin paikalle tehokas vesipumppu mukanaan.

Poika keksi mielestään nerokkaan ratkaisun, sillä hän päätti tyhjentä koko lammen vedestä pumpulla. Hän liitti pumpun toisen pään lammen laidalla olleen kojun vessanpönttöön tietämättä, että wc ei ollutkaan yhteydessä viemäriverkkoon. Pumpattu vesi päätyi siksi viereiselle parkkipaikalle, ja omistaja soitti poliisit paikalle. Nyt poika joutuu maksamaan korvauksia tulvasta, lammen vedestä ja vessalle aiheutuneista tuhoista.