Kodittoman uskomaton lauluesitys – tällä tekee rahaa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

35-vuotias amerikkalaislaulaja John Legend on tällä hetkellä kovalla nosteessa. Miehen tuoreen levyn All of Me -kappale on noussut Billboardin listan ykkössijalle huiman suosion saattelemana. Nyt Legendin hittikappale on kuultu todella huikean cover-vedon merkeissä.

YouTube
YouTube

All of Me -kappaleen tulkitsi koditon amerikkalaismies. No Cash -artistinimellä esiintyvä Byon Artrell McCullough esitti hittikappaleen Florencessa Etelä-Carolinassa, jossa hän laulaa ruokaa vastaan. New York Daily Newsin mukaan McCullough ajautui kodittomaksi vapauduttuaan vankilasta ilman, että hänellä olisi ollut perhe odottamassa vapaudessa.

Miehen koskettava tulkinta ja huikea lauluääni on sittemmin kiinnittänyt monen ihmisen huomion. McCullough on yllättävän suosionsa seurauksena perustanut jo oman Twitter-tilinsä. Vielä ei ole selvillä, ovatko levy-yhtiöt lähestyneet laulajamiestä levytyssopimuksen merkeissä.