Lindsay Lohan julkaisi bikini-selfien

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Keväällä oman Lindsay-realitysarjansa saanut näyttelijäkaunotar Lindsay Lohan sai taannoin elämänsä raittiista puolesta kiinni ja nainen aloitti terveelliset elämäntavat ilman päihteitä. Oppinsa hän sai kuudetta kertaa käymästään vieroitushoidosta, jonka kustannusten loppulaskun summa nousi noin 150.000 dollariin.

28-vuotias tähti on nyt muistanut fanejaan uudella heruttelukuvalla Instagramissa. Tuoreessa selfie-otoksessaan rantaelämään valmistautuvat Lindsay Lohan esittelee kameralle bikinivartaloaan.

Lindsay Lohanin kerrottiin taannoin muuttaneen Lontooseen. Pääasiallisin tarkoitus olisi naisen uran uudelleen käynnistäminen, mutta lähipiiristä kuiskitaan jotain muuta. RadarOnlinen mukaan tähti keskittyy kunnollisen elämän sijaan enemmän juhlimiseen, ja äskettäin hänet nähtiin Italiassa kompuroimassa gaalaillallisen jälkimainingeissa. Eurooppaan muuttaminen on myös katkaissut Lindsayn välit hänen kuntouttamisesta huolehtineiden tukiverkostoon. Hän ei esimerkiksi vastaa enää puhelimeensa, jos soittajana on absolutisti ystävä.