Mies yritti todistaa, että vauvat ja koirat pärjäävät kuumassa autossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on eletty jo kuukauden ajan historiallista hellejaksoa, joka jatkuu tällä tietoa vielä pitkään. Tällaisilla keleillä suurin virhe, jonka isät ja äidit voivat tehdä, on jättää lapsi tai koira yksin kuumaan autoon. Molempien jättäminen kuumaan autoon on Suomessa rikos.

YouTube
YouTube

Verkossa on nähty useita videoita, joissa aikuiset todistavat, että helteellä autossa tulee hyvin nopeasti tappavan kuuma – oli autossa sitten lapsi tai koira. Nyt eräs amerikkalainen mies on päättänyt todistaa videolla, että vauvat ja koirat pärjäävät tulikuumassa autossa varsin hyvin.

Käänteisellä psykologialla toteutetun testin tulos on sama kuin muissa videoissa, eli autosta tulee hyvin nopeasti hengenvaarallinen pätsi, vaikka isät ja äidit olisivat vain pikaisesti käymässä kaupassa tai muilla asioilla.

Ethän sinä jätä lasta tai koiraa autoon hetkeksikään?