Pojat testasivat – näin naisen saa paljastamaan rintansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki ovat joutuneet joskus tilanteeseen, jossa lämpimästä kesäpäivästä nauttiminen katkeaa pienen keltamustan hyönteisen pahaenteiseen surinaan. Monet joutuvat ampiaisen kohdatessaan paniikkiin, vaikka järkevintä olisi koittaa pysytellä rauhallisena ja antaa uteliaan ötökän lennellä pois omia aikojaan.

YouTube
YouTube

Itä-Euroopasta kotoisin oleva teinikomedioiden päähenkilöitä muistuttava Viral Brothers -kaksikko on erikoistunut erilaisiin keppos- ja piilokameravideoihin. Nyt miehet ovat hyödyntäneet ihmisten ampiaiskammoa nähdäkseen vilauksen paljaasta naisvartalosta, joka on videon johdannon perusteella kaksikolle harvinaista herkkua.

Miehet ovat ladanneet älypuhelimeensa aidon ampiaisen tai mehiläisen pörinää muistuttavaa ääntä. He menevät pahaa-aavistamattoman, yläosattomissa aurinkoa ottavan naisen luokse ja soittavat ampiaisen surinaa. Arvatenkin nainen pinkaisee nopeasti ylös, paljastaen rintansa koko rannalle. Hieman kyseenalainen, mutta takuuvarmat naurut tarjoava temppu.