Rillit Huurussa -tähdille valtava palkankorotus – miljoona dollaria jaksolta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rillit huurussa, eli The Big Bang Theory, lukeutuu tämän hetken suosituimpien tilannekomediasarjojen joukkoon. Kämppiksinä asuvien fyysikoiden elämän ympärillä pyörivä sarja on voittanut lukuisia palkintoja. Sarjan kahdeksas kausi alkaa Yhdysvalloissa syyskuussa.

Tilannekomediasarjan tulevaisuus oli vielä taannoin vaakalaudalla sarjan päärooleissa nähtävien Jim Parsonsin, Johnny Galeckin ja Kayley Cuocon vaatimien palkankorotusten vuoksi. Nyt sarjan tulevaisuus on kuitenkin turvattu, ja niin myös sen näyttelijöiden lompakoiden paksuus.

Deadline-sivuston mukaan Rillit huurussa -tähtien uudet sopimukset takaavat heille jopa miljoonan dollarin, eli noin 744.000 euron arvoisen palkkion yhdestä jaksosta. Warner Bros TV -yhtiön tuottama sarja tulee uusien sopimusten myötä jatkumaan vielä ainakin kolmen tuotantokauden verran.

Rillit Huurussa on Yhdysvalloissa tämän hetken suurimmat katsojaluvut keräävä komediasarja. Sen jatkuminen tarkoittaa sitä, että sarjasta tulee yhteensä vähintään kymmenen tuotantokauden kestoinen. CBS-kanavan puheenjohtajan mukaan yhtiö työskentelee mielellään sarjan näyttelijäkaartin ja sen taustalla olevien Chuck Lorren ja Steve Molaron kanssa.