Hervoton video äideille ja isille! Tällaista on panna kaksoset nukkumaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten nukuttaminen ei ole pelkästään äidin tehtävä, mutta monissa perheissä äiti hoitaa tehtävän useammin ja tehokkaammin kuin mies. Niin mahdollisesti myös verkossa parhaillaan leviävällä kotivideolla, jossa perheenäiti yrittää saada kaksosia nukkumaan. Pitkään, pitkään, pitkään ja hartaasti.

Jokainen vanhempi osaa varmasti samaistua tilanteeseen, jossa lasten nukkumaan hoitaminen on helpommin sanottu kuin tehty. Nyt norjalainen perheenäiti Henriette Jonassen on kuvannut ja julkaissut timelapse-videon omasta suorituksestaan, josta ei vastoinkäymisiä puuttunut. Videon parhaita paloja nähdään kahden minuutin kohdalla, kun toinen pojista sulkee äidin veljensä huoneeseen ja lähtee vaeltamaan.