Vesijetti amatöörin käsissä – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime viikkoina ollut poikkeuksellisen kova kysyntä vesijettien vuokraukselle, kun helle on saanut suomalaiset järvien ja merien äärelle. Nykyisin 300 hevosvoiman vesijetti ei ole enää harvinaisuus, mutta amatöörille sellaisen hallitseminen voi olla haasteellista.

YouTube
YouTube

PÄIVITYS: Video on poistettu, mutta ylläolevasta kuvasta nähdään seuraus.

Verkossa nähdään video, jossa saadaan huomata millaiset seuraukset voi olla tilanteella, jossa vesijetti on annettu amatöörin käsiin. Kuvissa nähdään ensin nainen istumassa vesijetin päällä, ja pian hän kirkuu ja pinkoo pakoon.

Syyksi selviää hallitsemattomasti kiitävä vesijetti, jonka kyydissä on mies ja nainen. Jetti törmää toiseen ja lentää näyttävässä kaaressa hiekalle. Amatöörin kyydissä ollut nainen menettää törmäyksessä tajuntansa.