Ellie Goulding lekotteli bikineissä huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Ellie Gouldingia on viime kuukausina ryhdytty noteeraamaan viihdelehdissä. Hän on niittänyt menestystä erityisesti kotimaassaan Britanniassa, mutta lopullinen läpimurto supertähdeksi on antanut vielä odottaa itseään.

Parhaillaan Ellie lomailee julkkisten suosimalla Formenteran saarella Espanjassa. Tänään hänet kuvattiin lekottelemassa huviveneen kannella yhdessä miesystävänsä Dougie Poynterin kanssa.

26-vuotias Ellie Goulding seurusteli taannoin konemusiikkitähti Skrillexin kanssa, mutta suhde päättyi molempien kiireiden johdosta, sillä kaukoromanssi ei toiminut. Poppari julkaisi toisen studioalbuminsa viime vuonna. Naisen mukaan Halcyon-nimeä kantavan levyn tuotantoprosessi oli rankkaa aikaa, koska hän tunsi olonsa todella yksinäiseksi biisejä kirjoittaessaan. Popparin uudella albumilla kuullaan muun muassa Tinie Tempahia.