Mitä ihmettä: Ghostbusters 3 -haamujengissä pelkästään naisia?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodista kantautui alkuvuodesta suru-uutisia, kun muun muassa huippusuosituista Ghostbusters-elokuvista tuttu Harold Ramis menehtyi. Kolmas Ghostbusters-elokuva on kuitenkin edelleen suunnitteilla, sillä jatko-osa tulee seuraamaan uusien Haamujengiläisten seikkailuja.

Ghostbusters 3 on ollut suunnittelupöydällä jo vuosien ajan, mutta elokuvaa ei ole vieläkään nähty valkokankailla asti. Nyt The Hollywood Reporter -sivusto uutistoi Morsiusneidot ja The Heat -komedioista vastanneen Paul Feigin käyvän parhaillaan neuvotteluja elokuvan ohjaamisesta.

Huhujen mukaan Paul Feigin Ghostbusters 3 -elokuva kääntäisi alkuperäisen elokuvan sukupuoliroolit päälaelleen. Uusi Haamujengi koostuisi siis kokonaan naispuolisista jäsenistä. Myös Paul Feigin aikaisemmat komediat ovat keskittyneet pitkälti naispuolisten hahmojen edesottamuksiin.

Taannoin Huffington Post uutisoi, että näyttelijät Jonah Hill ja Emma Stone saattaisivat olla potentiaalisia Ghostbusters 3 -elokuvan pääroolien esittäjiä. Alkuperäisen elokuvan näyttelijä ja käsikirjoittaja Dan Aykroyd kertoi viime vuonna Shortlist-sivustolle tulevan elokuvan keskittyvän pääasiassa uusiin Haamujengiläisiin.