Kaikkien aikojen paras hääkuva? Jurassic Park -tähti mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Jeff Goldblum on tehnyt pitkän uran Hollywoodissa, sillä miehen ensimmäinen rooli oli vuonna 1974 ilmestyneessä Väkivallan vihollinen -elokuvassa. Näyttelijä meni taannoin kihloihin 31-vuotiaan Emilie Livingstonin kanssa.

Imgur
Imgur

61-vuotias näyttelijä osallistui taannoin kihlattunsa ystävien, Pamela ja Jesse Sargentin häihin. Imgur-sivustolla on sittemmin levinnyt valokuvaaja Adam Bisenethalin tapatumassa ottama epätavallinen hääkuva. Siinä häävieraat pakenevat verenhimoista Tyrannosaurus Rexiä. Kuva viittaa tietenkin Jeff Goldblumin tähdittämään Jurassic Park -elokuvaan, jossa hän oli vähällä joutua tyrannosauruksen iltapalaksi.

Jeff Goldblum nähtiin aikaisemmin tänä vuonna The Grand Budapest Hotel -elokuvassa. Näyttelijä muistetaan muun muassa elokuvista Kärpänen, Independence Day ja Steve Zissoun vedenalainen maailma. Lisäksi mies on esiintynyt televisiossa sarjoissa, kuten Will & Grace, Glee ja Simpsonit.