Lourdes Leon ystävineen vesileikeissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonnan esikoinen, 18-vuotias Lourdes Ciccone Leon, on pysynyt pääasiassa poissa julkisuudesta. Supertähden teinitytär kuitenkin esiintyi taannoin näytelmässä ja ylpeä äiti hehkutti tyttärensä lahjakkuutta koko maailmalle. Sittemmin Lourdes on nähty harvakseltaan viihdelehtien sivuilla.

Parhaillaan Lourdes on kuitenkin perheensä kanssa lomailemassa Etelä-Ranskassa, jossa heidät ikuistettiin tänään ilakoimassa vauhdikkaissa vesileikeissä uimarannalla Cannesissa. Nuoren kaunottaren kanssa vedessä olivat muun muassa Rocco Ritchie ja Timor Steffens.

Lourdes Leon kirjoitti muutama vuosi sitten blogissaan tehneensä kesätöitä avustajana Madonnan kiertueella, jossa tämän toimenkuvaan kuului pitkälti esimerkiksi äitinsä alusvaatteiden taitteleminen. Lululla on kaksi sisarusta, 14-vuotias Rocco ja yhdeksänvuotias David.