Pidä kiinni tuolistasi! Maastopyöräilijän hurja alamäkiajo videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maastopyöräily lukeutuu niihin lajeihin, joita voi aloittaa harrastamaan melko pienillä sijoituksilla pyörän hankkimisen jälkeen. Lajin voi kuitenkin viedä paljon pidemmällekin. Tässä vaiheessa kuvaan astuvat ammattipyöräilijät, jotka kilpailevat maallikon silmiin todella hurjan näköisillä reiteillä.

YouTube
YouTube

Nyt yksi tällainen maastopyöräilijä on kuvannut ja selostanut oman laskunsa. Claudio Caluori laski Mont-Sainte-Annen radan Go-Pro-kamera kypäräänsä kiinnitettynä. Vitsikäs pyöräilijä myös selosti liikkeensä ja radalla olevat esteet katsojia varten.

Hurjapää kaatuu yhdessä vaiheessa rataa, mutta hän nousee välittömästi jatkamaan matkaansa. Caluori vain ihmettelee ääneen, miten hän onnistui kaatumaan samassa paikassa kuin viime vuona. Pyöräilijä kuitenkin selkeästi nauttii lajistaan, sillä hän nauraa ja huudahtelee innostuneena ajonsa aikana.