Metroasemalla oli tuskallisen kuuma – et usko mitä sitten tapahtui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisia on tänä kesänä jokaisen omasta näkökannasta riippuen joko hellitty tai koeteltu poikkeuksellisenkin kuumilla helteillä. Kovia helteitä ei ole koettu pelkästään Suomessa, vaan ympäri maailmaa.

YouTube
YouTube

Metrossa matkustaminen saattaa kuumalla ilmalla muistuttaa saunassa istumista. Siksipä Improv Everywhere -ryhmä päättikin muuttaa New Yorkissa sijaitsevan metroaseman kylpyläksi.

Kaupungin 34. kadun asema täyttyi hetkeksi aikaa pyyhkeet päällään junaa odottavista ihmisistä, ja oli siis hetken aikaa kirjaimellisesti sauna. Kuten oikeissa kylpylöissä, ihmisiä hemmoteltiin ”saunan” lisäksi muun muassa hieronnalla ja viilentävällä kylmällä vedellä. Ainoastaan poreamme jäi puuttumaan.