Venäläiskaunotar Natalia Vodianova viettelee kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläissyntyinen mallikaunotar Natalia Vodianova asuu nykyään Iso-Britanniassa. Köyhyyteen syntyneen neitokaisen elämä on ollut melkoista tuhkimotarinaa, sillä hän elätti lapsena perhettään esimerkiksi myymällä hedelmiä kadulla.

nataliavodianova06082014

32-vuotias supermalli synnytti toukokuussa neljännen lapsensa, mutta tämä ei ole hidastanut hänen työtahtiaan. Natalia Vodianova nähdään Vanity Fair -lehden tuoreen numeron seksikkäässä kansikuvassa, päällään pelkkä turkis.

Venäläinen Natalia Vodianova on mallina työskentelemisen lisäksi tunnettu hyväntekijänä ja näyttelijänä. Tähti on muun muassa perustanut Naked Heart Foundation -säätiön, joka pyrkii luomaan parempia elinolosuhteita köyhyydessä eläville venäläislapsille. Vodianova on esiitynyt myös ruotsalaisen Oriflamen -hajuveden mainoskasvona.