Näin ohjus iskeytyi auton eteen Ukrainassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ukrainan armeija on puolustanut Donetskin kaupunkiaan jo viikkojen ajan sekä Venäjän armeijaa että venäjämielisiä separatisteja vastaan. Tänään Ukrainan armeija on tehnyt kaupungissa muun muassa ilmaiskuja vallatakseen kaupungin takaisin miehittäjiltä. Nyt verkossa leviää harvinaislaatuinen video.

YouTube
YouTube

Donetskin kaupungin liepeillä moottoritiellä kuvatulla videolla nähdään miten henkilöauto kulkee näennäisesti rauhallisella tiellä, kunnes täysin yllättäen aivan auton eteen iskeytyy ohjus.

Isku osuu niin lähelle autoa, ettei kuljettaja ehdi pysäyttää autoa, vaan osuu kivimurskapilveen suurella nopeudella. Hän säilyi kuitenkin hengissä ja kirjoitti YouTubessa eilen tiistaina julkaisemaansa videoon päivän olleen hänen toinen syntymäpäivänsä.