Pariskunta keksi upean tavan kertoa raskaudestaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Coca-Cola toi taannoin markkinoille Coca-Cola-pulloja ja tölkkejä, joissa on erilaisia naisten ja miesten nimiä. Share a Coke -kampanjan ideana on siis mahdolllistaa asiakkaalle omalla nimellä varustellun Coca-Colan nauttiminen.

YouTube
YouTube

Nyt eräs pariskunta on hyödyntänyt tätä kampanjaa huikealla tavalla. McGillicuddyn pariskunta kuvasi videon, jolla he nauttivat yhdessä ulkona pöydän ääressä Coca-Colan dieettiversiota. Nainen ottaa mieheltään Patilta tämän nimellä varustellusta pullosta huikan, jonka seurauksena hänen äänensä muuttuu Patin ääneksi. Kaksikko lähtee välittömästi leikkimään hieman enemmänkin tällä ajatuksella.

Lopulta hauskalla videolla nähdään kuinka kaksikon äänet vaihtuvat aina eri tölkin mukana. Videon lopussa McGillicuddyt saavat omat äänensä takaisin löydettyään yllätyksen paljastavat tölkit. Suloista videota on käyty katselemassa YouTubessa jo yli 1,2 miljoonaa kertaa.