Poika yllätti isän haaveiden autolla – koskettava reaktio unelman toteutumiseen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ajoittain otsikoihin nousee koskettavia tapauksia lapsista, jotka ovat halunneet palkita vanhempansa kaikesta mitä he ovat tehneet heidän puolestaan. Tällaisen yllätyksen on järjestänyt myös amerikkalainen Aaron Benson isälleen Larrylle.

YouTube
YouTube

Aaronin isän rakkaimmat lapsuusmuistot liittyvät hänen perheensä omistamaan vuoden 1953 Hudson Hornet -autoon. Larry on sittemmin unelmoinut kiihkeästi samanlaisen auton omistamisesta, ja hän on myös liittynyt Yhdysvaltojen Hornet-seuraan. Niinpä Aaron päätti kiittää isäänsä hankkimalla tälle salaa Hudson Hornetin.

Tempaus saatiin pidettyä yllätyksenä kertomalla Larrylle, että häntä haastatellaan autoista kertovalle verkkosivustolle. Todellisuudessa koko juoni oli hämäystä jotta isä saataisiin yllätettyä toden teolla. Auton huomatessaan Larry puhkeaakin kyyneliin ja hän halaa poikaansa tunteikkaasti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.