Uskomaton näky! Sadat ihmiset työnsivät junaa pelastaakseen miehen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rautatieasemilla sattuu aina silloin erilaisia vahinkoja ihmisten horjahdellessa raiteille. Tällä kertaa australialaisella rautatieasemalla ei kuitenkaan ole käynyt näin dramaattista vahinkoa. Miespuolinen matkustaja jäi kuitenkin jumiin raiteen ja junan väliin.

YouTube
YouTube

Tiedottaja David Hynes kertoo ABC:lle, että mies menetti jalansijansa junan ollessa paikoillaan Stirlingin asemalla. Miehen jalka jäi jumiin, jonka seurauksena junan kuljettajalle kerrottiin välittömästi, ettei juna saa lähteä liikkeelle. Epäonninen mies ei saanut jalkaa omin avuin pois raiteen ja junavaunun välistä.

Tässä vaiheessa junan henkilökunta päätti organisoida paikalla olleet matkustajat auttamaan heitä miehen irrottamisessa. Junan matkustajat asettuivat riviin junan viereen ja he ryhtyivät työntämään vaunua jotta mies saisi enemmän tilaa jalkansa irrottamiseen. Pinteessä ollut mies irtosi toisella keinautuksella. Ambulanssihenkilökunnan tarkastama mies ei saanut sairaalahoitoa vaativia vammoja erikoisen tapauksen yhteydessä.