Järjetön köysirata avattiin Panamassa – vain BASE-hyppääjille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalla on paljon erilaisia hurjapäitä, jotka keksivät koko ajan uusia keinoja kokea jännittäviä ja sydämen tykytyksiä aiheuttavia seikkailuita. Nyt eräs hurjapää tiimeineen on järjestänyt Panamassa todella vaikuttavan köysiradan.

YouTube
YouTube

Rata viritettiin korkean tornirakennuksen ja maassa olevien autojen välille. Marshall Miller kumppaneineen laski rataa aina sen puoliväliin, jonka jälkeen he irrottivat otteensa. Tämän jälkeen laskijat avasivat laskuvarjonsa, eli kyseessä on samalla myös BASE-hyppylaite.

Meno on todella hurjan näköistä, eikä se olisi varmasti sopinut heikkohermoisille ihmisille. Miller kertoo Wall Street Journalille, että radan järjestäminen vaati paljon suunnittelua. Videolle tallennettu lopputulos on kuitenkin todella vaikuttava.