10 elokuvien parasta tappelukohtausta listattiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Elokuvissa ollaan vuosien varrella nähty joitakin todella mieleenpainuvia taistelukohtauksia. Osa näistä kohtauksista on noussut lähestulkoon kulttiasemaan elokuvafanien keskuudessa. Nyt kymmenen parasta elokuvien tappelukohtausta on laitettu yhteen pakettiin.

YouTube
YouTube

Kyseessä on CineFixin kokoama listaus, jolla nähdään monia suurelle yleisölle varmasti tuttuja taistelukohtauksia. Kymmenenneksi huikeimman taistelukohtauksen tittelin sai ensimmäisessä Matrixissa nähty kohtaus. Tämän jälkeen listalla tulevat ensimmäisen Raging Bull -elokuvan nyrkkeilykohtaus ja Ong Bak -elokuvan karu tappelu.

Seitsemäntenä ja kuudentena listalla ovat The Bourne Ultimatum ja Hero -elokuvat. Tämän jälkeen parhaimpia tappelukohtauksia löytyy Kill Bill Vol. 1, Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme, Killzone SPL ja Jui kuen II -suosikkielokuvista. Parhaimman taistelukohtauksen sisältävän elokuvan tittelin vei Bruce Leen koreografioima ja tähdittämä Lohikäärmeen kidassa -elokuva.