Isä ja tytär räppäsivät yhdessä – sulattaa paatuneimmankin sydämen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Verkosta löytyy lukemattomia videoita, joilla vanhemmat esittävät lastensa kanssa erilaisia tunnettuja kappaleita. Nyt eräs isä ja tytär -duo on pannut muita paremmaksi. Kaksikko on nimittäin julkaissut videon, jolla he esittävät tunnettujen artistien tuotannon sijaan omatekemänsä kappaleen.

YouTube
YouTube

Isä ja tytär loivat yhdessä hauskan rap-kappaleen. Pääasiassa tytön esittämä kappale kertoo siitä, kuinka hän viettää aikaa isänsä kanssa. Isä Ricky Weems Jr kertoo videon yhteydessä, että hänen tyttärensä on vain kymmenen vuotta vanha.

Yli 20.000 ihmistä tavoittanut video onkin todellinen perhetuotanto. Rickyn mukaan videon on nimittäin kuvannut hänen kuusivuotias Jermaine-poikansa. Video onkin varmasti hauska tapa muistella myöhemmin isän ja tyttären yhteisiä hetkiä.