Itsensäpaljastaja kauhistutti lasten vanhemmat – kunnes…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti verkossa julkaisemistaan hulvattomista pilailuvideoista ja muista tempauksista tunnettu amerikkalainen Roman Atwood vieraili taannoin Duudsoneiden vieraana Suomessa kuvaamassa uusia tempauksiaan. Sittemmin mies on palannut Yhdysvaltoihin.

YouTube
YouTube

Seksuaalisen mielihyvän hakemiseen on ihmisillä monia tapoja, joista valtaosa ei kuitenkaan sovellu yleisille paikoille. Eräs laiton muoto on itsensäpaljastaminen, jonka kohteina ovat ikävän usein lapset ja nuoret. Nyt Roman Atwood on päättänyt paljastella hieman odottamattomalla tavalla.

Verkossa pilailuvideoita julkaiseva Atwood pukeutui kuin stereotypiaksi itsensäpaljastajasta. Sen jälkeen hän meni ”paljastelemaan” itseään pikkulapsille saaden näiden vanhemmat luonnollisesti suunniltaan. Mies sai jopa iskuja kehoonsa, kunnes hän ”paljasti” itsensä myös vanhemmille. Silloin nimittäin selvisi, että miehen paidassa lukee muun muassa ”PYSY KOULUSSA” ja ”PYSY EROSSA HUUMEISTA”.