Ruokataide vetää hiljaiseksi – ei uskoisi syötäväksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Tisha Cherry -nimisestä taiteilijasta, joka käyttää teostensa materiaalina Oreo-täytekeksejä. Keksit eivät kuitenkaan ole ainoa materiaali, jota nainen käyttää luodessaan näyttävää taidetta.

Tisha Cherry on työstänyt tähtien muotokuvia erilaisia ruoka-aineita apunaan käyttäen. Kuvien aiheina toimivat sekä nykyiset että menneet supertähdet, kuten Kim Kardashian, Kanye West, Beyonce, Jay Z, Bob Marley ja Jimi Hendrix. Materiaaleinaan nainen käyttää muun muassa hunajaa, maapähkinävoita ja jäätelöä.

New Jerseyssä asuva Tisha Cherry kertoo Splash News -uutistoimistolle, että yhden teoksen luomiseen saattaa vierähtää muutama minuutti tai jopa kokonainen tunti. Mikäli hän kuluttaa teokseen tuntia enempää aikaa, hän päätyy todennäköisesti syömään käyttämänsä materiaalin.