Typerä temppu pieleen – hengenlähtö senttien päässä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhä useampi hurjapää kiipeää erilaisiin korkeisiin rakennelmiin, kuvaa seikkailunsa videolle ja julkaisee sen netissä katsojien kauhistellessa vaarallista touhua. Nyt eräs kiipeilijä on oppinut kantapään kautta sen, että akrobaattiset temput kannattaa ihan suosiolla jättää maan kamaralle.

YouTube
YouTube

Nuorukainen oli kiivennyt ystävänsä kanssa 150 metriä korkean rakennelman päälle. Hurjapää päätti tehdä takaperinvoltin yläilmoissa kapeahkolla betonipalkilla. Pojan kaveri seisoi vieressä kuvaamassa temppua.

Voltti ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan, sillä hurjapää laskeutui hieman vinosti. Tämä sai aikaan todellisen vaaratilanteen. Hengissä selvinnyt nuorukainen hengähtää videolla helpottuneena ja varmasti myös vähän säikähtäneenä.