Jymy-yllätys! Cheek julkaisi tänään uuden kappaleeen – kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiartisti Cheek on julkaissut viime aikoina uusia kappaleita harvakseltaan, mutta taannoin hittilistoille nousi kertaheitolla Äärirajoille-niminen single. Nyt se on kuitenkin saanut yllättäen seuraa jo ennen räppärin Helsingissä nähtäviä jättikeikkoja.

YouTube
YouTube

Historiallisiin stadionkonsertteihin valmistautuva Cheek on tänään julkaissut yllättäen uuden kappaleensa nimeltä Flexaa. Biisin ovat säveltäneet Cheek ja Antti Riihimäki, kun sanoituksista puolestaan vastaa esittäjäkolmikko Cheek, Sanni ja VilleGalle.

Heinäkuussa Cheek julkaisi Äärirajoille-singlen. Kappaleen videota on katsottu Youtubessa lähes 1,5 miljoonaa kertaa ja se on ollut radioiden soitetuimpia kappaleita. Myös Äärirajoille julkaistaan digitaalisesti tänään.