Komistus ei tullut kaapista – teki jotain todella upeaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaislaulajatar Tracy Chapman tunnetaan erityisesti Fast Car -hittikappaleestaan. Suosikkibiisi julkaistiin vuonna 1988 jolloin se nousi nopeasti listojen kärkituntumaan ympäri maailmaa. Nyt Fast Car on saanut huikean cover-käsittelyn.

YouTube
YouTube

Kappaleen on esittänyt lahjakas laulaja Jeb Havens. Mies on live-esiintymistensä suosion lisäksi kerännyt runsaasti faneja YouTubessa. Nyt mies ihastuttaa Fast Car -versiollaan.

Hittibiisi on otettu osaksi miehen Closet Cover -sarjaa, jossa hän esittää covereita tunnetuista kappaleista omassa vaatekomerossaan. Hauska lähestymistapa takaakin miehelle varmasti erityislaatuisen tunnelman esiintymiseen. Huikeaa versiota on käyty ihailemassa YouTubessa jo yli 100.000 kertaa.