Maajussi soitti karjalleen hitibiisin – mykistävä seuraus

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Uudesta-Seelannista maailman tietoisuuteen viime vuonna noussut Lorde on vetänyt viihdemaailman sätkynukeilta mattoja alta. Hän on vasta 17-vuotias nuori nainen, mutta hän vaikuttaa huomattavasti ikäistään kypsemmältä. Neitokaisen nosti maailmanmaineeseen hänen Royals-hittinsä.

YouTube
YouTube

Nyt tämä kappale on kuultu melko erikoisessa ympäristössä. Yhdysvaltalainen maajussi Derek Klingenber soitti nimittäin Royalsin karjalleen trumpetilla. Videolle tallennettu episodi ei kuitenkaan käynnistynyt kauhean jännittävästi, sillä Klingenberg musisoi ensin vain autiolle laitumelle.

Vähän ajan jälkeen alkaa kuitenkin tapahtumaan. Karja ryhtyy vaeltamaan kukkulan takaa trumpettia soittavan miehen luokse. Lopulta musisoiva Klingenber on täysin eläinten saartama. Hauskaa videota on käyty ihailemassa YouTubessa jo yli neljä miljoonaa kertaa.